concretepoet666
[color=#353c41][font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol']Ahoj všichni :)[/colo
[color=#353c41][font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol']Mám při vyvolávání opakující se problém. A to konkrétně ty pruhy vždy na konci filmu. První fotka pochází z negativu z 23. října a byla pořízena fotoaparátem M4p. Nejprve jsem si myslel, že fotoaparát má světelný únik. Před nějakou dobou jsem vyvolal první role svého nového použitého fotoaparátu M6 a hle, stejné pruhy. (Foto č. 2) [/colo[color=#353c41][font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol']Avšak pouze u 2 ze 3 rolí. U dnešní dávky se to opakuje. Mezitím jsem zase jednou žádné pruhy neměl. [/colo[color=#353c41][font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol']Máte tušení, co by to mohlo být? Mezitím jsem také vyměnil volávací tank (nyní používám Paterson Tank se 3 AP spirálami)[/colo[color=#353c41][font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol']… Používám navíječ filmu a moje teorie je, že když navíjím film v sáčku na spirálu a film předtím trochu z kazety nevytáhnu, ale navíjím ho přímo z kazety na spirálu, mohlo by se něco stát?[/colo
[color=#353c41][font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol'] [/colo
[color=#353c41][font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol']Děkuji vám předem za vaše názory na toto téma.[/colo
[color=#353c41][font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol'][attachment=3470][/colo
[color=#353c41][font=Roboto, -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, 'Apple Color Emoji', 'Segoe UI Emoji', 'Segoe UI Symbol'][attachment=3471][/colo