Silberblick Ahoj všichni, rozebírám Leitz Focomat V35*. Pokud někdo potřebuje náhradní díly, dejte mi prosím vědět. Kromě těch cennějších dílů, jako je barevný modul #17428, Focotar 40/2.8 a podstavce**, jsou všechny demontovatelné díly k dispozici za poštovné a libru mleté kávy nebo něco podobného ;-) Osobní odběr/předání v okolí Rostocku je možné po domluvě. Stačí se zeptat přes „soukromou zprávu“, podívám se na příslušné díly, můžu je vyfotit, vše po domluvě. S pozdravem, Georg. PS: V nabídce je také fokometr s měřicí sondou, ještě musím zjistit přesný typ. *) Starý, hodně používaný V35 má problémy s elektronikou a mezitím jsem našel velmi zachovalý V35 jako náhradu, proto tato akce. **) K prodeji jsou pouze 2 vložky pro rámované diapozitivy – #17419
Peckham Ahoj Silberblick, jsou ještě k dispozici nějaké díly k modelu V35? Mám zájem o směšovací skříňku. S pozdravem Peter?
Silberblick Ahoj Petere, ano, míchací box je ještě tady. Polystyren je na jednom místě mírně promáčknutý (spodní obrázek, promáčknutí vpravo nahoře), jinak vypadá míchací box v pořádku. Pošlu ti zprávu. S pozdravem, Georg.