Silberblick Witam wszystkich, rozbieram aparat Leitz Focomat V35*. Jeśli ktoś potrzebuje części zamiennych, proszę o kontakt. Oprócz tych bardziej wartościowych części, jak moduł kolorowy #17428, Focotar 40/2.8 i platformy**, wszystkie demontowalne części są dostępne za koszty wysyłki i funt kawy mielonej czy coś w tym stylu ;-) Odbiór/przekazanie w okolicach Rostocku jest możliwe po uzgodnieniu. Proszę po prostu zapytać w „prywatnej wiadomości”, a ja sprawdzę odpowiednie części, mogę zrobić ich zdjęcia, wszystko po uzgodnieniu. Pozdrawiam, Georg. PS: W grę wchodzi również fokometr z sondą pomiarową, muszę jeszcze sprawdzić dokładny model. *) Stary, mocno zużyty V35 ma problemy z instalacją elektryczną, a ja znalazłem w międzyczasie bardzo zadbany V35 jako zamiennik, stąd ta akcja. **) Do oddania są tylko 2 wkłady do oprawionych diapozytywów – #17419
Peckham Cześć Silberblick, czy są jeszcze dostępne części do modelu V35? Interesuje mnie skrzynka mieszająca. Pozdrawiam Peter?
Silberblick Cześć Peter, tak, pojemnik na mieszankę jest nadal na miejscu. Styropian jest w jednym miejscu lekko zgnieciony (dolne zdjęcie, zgniecenie w prawym górnym rogu), poza tym pojemnik wygląda na w dobrym stanie. Wyślę Ci wiadomość. Pozdrawiam, Georg.