AntiLynd Ahoj všichni, ? V Kanadě jsem kdysi dostal pár vyvolaných černobílých filmů v neřezané podobě v jediném trubkovitém obalu, jehož šířka a délka odpovídaly rozměrům filmu. Pro domácí použití bych něco takového rád měl znovu, protože ne vždy je nutné nebo žádoucí archivovat či přepravovat právě vyvolaný film v obvyklé řezané podobě. Bohužel u našeho hostitele takové obaly nenacházím a jinde je k dostání pouze v jediné verzi, a to jako 200m role za třícifernou částku. Mám proto dotaz na zmíněného hostitele: bylo by možné, abyste něco takového, třeba v běžnějších velikostech pro domácnost, v dohledné době zařadili do svého sortimentu? ? Děkuji a srdečně zdravím Nils
Urnes Ahoj Nili, na svitkový film? Myslím, že jsem při posledním úklidu něco takového měl v ruce. Ale nevím přesně, kolik toho tam ještě zbylo. S pozdravem Sven.
AntiLynd Co se týče mých vlastních potřeb: v zásadě pro oba, ale zatím jen pro KB. Co se týče návrhu pro Mirka a spol., samozřejmě: když už, tak raději v obou formátech :)
Morte JetFoto v Berlíně (za budovou Alexa) vydává na přání vyvolané filmy v takových obálkách, možná by se tam daly koupit. http://www.jet-foto.de/