DrXaver
Dobrý den, FOTOIMPEX.
Rád bych vyjádřil velkou chválu vaší kamenné prodejně.
Obdivuji zaměstnance, kteří tam pracují.
Poradí vám s klidem, i když je tam opravdu rušno, ke každému jsou vstřícní, i když je to už po x-té a nakonec nic nekoupí.
Díky tipu od Sabriny jsem si koupil V 35 s objektivem Leica.
Protože trpím klastrovými bolestmi hlavy, jsem v této situaci někdy velmi napjatý. V takovém případě si sednu ke stolu s vizitkami a nechám ostatní předběhnout, a všichni mě nechají na pokoji.
Právě v takový den jsem si chtěl koupit sadu pro první zvětšování.
Artur mi však poradil, abych si koupil jednotlivé misky a kleště, protože si udělal čas a zeptal se mě, co mám v plánu a s jakým zvětšovacím přístrojem pracuji.
Celkově vzato tedy velká důvěra a potěšení.
Doufám, že tito lidé dostanou za svou práci pořádně zaplaceno!!!
Srdečné pozdravy
Svenninger
MirkoBoeddecker
Ahoj Svenningere,
děkujeme za tvou pochvalu. Je pravda, že u nás bývá často plno a více personálu by jistě bylo žádoucí, ale působíme a budeme působit na trhu s fotografickou technikou, což je jedno z nejnáročnějších odvětví s nejnižšími maržemi, jaké existují. Náš úspěch spočívá na třech pilířích:
1) Výrazně příznivé ceny – ani v kamenném obchodě nejsou dražší než v internetovém obchodě
2) Kompetentní a angažované poradenství / Skvělý tým
3) Vynikající poloha
Body 2 a 3 se vlastně nedají skloubit s bodem 1. Je to kombinace dotace ze zásilkového prodeje a stále relativně nízkého nájemného ze strany WBM.
Částečně je to samozřejmě také na odpovědnosti našich zákazníků, kteří s někdy až „děsivou důsledností“ hledají nejlevnější cenu.
V této souvislosti je třeba jednoznačně odpovědět na dvě věci:
1) Ano, naši zaměstnanci jsou vzhledem k okolnostem (odvětví, ziskovost) dobře placeni
2) Ve srovnání s majiteli FOTOIMPEXu jsou dokonce skvěle placeni (protože ti už 15 let nedostávají vůbec nic)
Ale pro nás všechny – včetně mě – by to samozřejmě mohlo být vždycky víc ;-)
S pozdravem,
Mirko