Udělal jsem úklid, protože nutně potřebuji místo...
€
Fotky najdete zde:
http://forum.musikding.de/cpg/thumbnails.php?album=665
€
V případě zájmu prosím napište na e-mail: roseblood11@gmx.net
€
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
€
Sigma 4-5.6/70-300 DL macro, bajonet A
Na filmové fotoaparáty je to slušný objektiv, pro digitálky jsou lepší. Téměř nepoužívaný, protože jsem krátce po koupi přešel na Minolta SR, stav je proto výborný. 29 €
€
Minolta Dynax 5
Vypadá téměř nepoužívaný, každopádně ve velmi dobrém stavu. Zrcadlo v hledáčku bylo kdysi zbarvené do modra, vyčistil jsem ho izopropanolem (viz příslušné vlákno). 29 €
€
----------------------------------------------
€
Minolta XG-1n
dobrý stav, málo používaný. 15 €
€
Minolta SR-T 101
s SVA, bohužel stopy po čištění na matném skle. Jinak dobrý stav. 8 €
€
Minolta SR-T 303
Nájezd těžký, jinak slušný stav. 8 €
€
Min MC 3,5/200
Velmi pěkný, bezvadný stav, vypadá, že byl téměř nepoužívaný. (Já ho vůbec nepoužíval, protože je těžký...). 30€
€
Min MD 2/45
Stav v pořádku, 10€
€
Min MD 1.7/50
Odřený lak, funkčně bezvadný. Pěkná raná verze MD-II s 55mm závitem na filtr. 15 €
€
Soligor MC 3,5/70-150, bajonet SR
Dobrý stav, poměrně lehký, solidní konstrukce, posuvná sluneční clona. Vizuálně ne tak úchvatný – koupil jsem ho pro situace, kdy nechci brát s sebou drahé objektivy, k tomu se hodí... 5 €
€
Telekonvertor
WEP AUTO Kinotelex 2x
Vizuálně průměrný, případně dobrý zdroj bajonetu pro kutilské projekty, protože je poměrně pevný. 3 €
€
----------------------------------------------
€
Fujifilm S6500fd
Bohužel nefunkční, možná opravitelný. Po použití v písku přestal fungovat s hláškou „AF Error“. Na internetu se objevují zprávy, že by se dalo opravit demontáží objektivu zepředu (pokud se k němu dostanete). Při pokusu o to mi ulomila přední plastová clona, ale dá se přilepit. Pokud se oprava podaří, je to praktický 6MP fotoaparát, který díky CCD snímači pořizuje snímky s velmi pěkným vzhledem, při nízkém ISO také velmi čisté. Proto bych ji nerad vyhazoval. Kdo se do toho odváží, za symbolických 5 €
€
Canon Canonet QL17 (G-III QL)
Promáčknutí v závitu filtru a občas má „problém s navíjením“ (návod na opravu je na internetu, dá se to dobře udělat sám). Jinak v dobrém, čistém stavu. 12 €
€
Blesk Metz 20 BC 6
S odnímatelnou rozptylovou deskou, synchronizačním kabelem a paticí se středovým kontaktem. Lehký a malý, velmi praktický. Funkčnost ověřena. Kdysi mi přišel spolu s Canonetem. 5 €
€
Blesk Braun E228B
Bohužel v něm vytekly baterie. Na přání ho přidám zdarma...
€
Zvětšovací objektiv
Rodenstock Ysaron, 3,5/50 mm, M39, 5 €
€
Taška Praktica
Pevná, velmi odolná, vhodná i pro SR-T nebo XE s objektivem 50 mm. 2 € nebo zdarma k některému z modelů SR-T.
€
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechny ceny jsou k jednání, bez poštovného. Většinu zboží by mělo být možné odeslat za 4 € (včetně pojištění) prostřednictvím Hermes.
€
Fotografie najdete zde:
http://forum.musikding.de/cpg/thumbnails.php?album=665
€
V případě zájmu prosím pošlete e-mail na: roseblood11@gmx.net
€