AchimBauer
Ahoj všichni,
?
Možná bych chtěl někdy vyzkoušet film s vysokým rozlišením; je jich sice spousta, ale většinou jde o AGFA Copex Rapid nebo Highdefinition Pan, a v americkém prostoru se ještě vyskytuje něco na bázi Kodaku. Když jsem se před dlouhou dobou poprvé zabýval tímto tématem, narazil jsem na film Gigabit. Na toto téma existovala také stránka Fotoimpex a web výrobce.
Přišlo mi logické poslat výrobci e-mail s dotazem, zda ještě existuje, protože tento produkt nikde nemohu sehnat.
Po několika dnech přišla odpověď s předmětem „Znamení života“ a zněla zhruba takto: „Ještě existujeme, a to dokonce i v barevné verzi.“
Poděkoval jsem za odpověď a znovu jsem požádal o zdroj, kde film sehnat, ale na to jsem nikdy nedostal odpověď.
Webová stránka stále existuje, film ale stále nikde nekoupím, natož v barvě.
Ví někdo něco bližšího?
?
S pozdravem Achim
piu58
Gigabitfilm je Agfa Copex-Rapid s dřívější variantou speciálního vývojky, která je k dostání i dnes.
AchimBauer
Ahoj Uwe,
skoro jsem tušil, že jde o Copex, ale víc by mě zajímalo, co se stalo s tím produktem, respektive s tou firmou.
Stále mají webové stránky, ale ten produkt nikde nemůžu sehnat. A pak ta poznámka, že jsou k dostání i v barevném provedení, by byla také zajímavá.
S pozdravem, Achim