MirkoBoeddecker
[PŘÍLOHA NENALEZENA]
€
€
Ahoj všichni,
€
v poslední době jsme vytvořili filtry, které vám usnadní vyhledávání produktů v kategoriích s velkým počtem položek (např. ploché filmy nebo UV filtry).
Díky tomu bylo nyní možné některé kategorie sloučit.
Zatímco dříve bylo nutné „obtížně“ nejprve kliknout na „Černobílé filmy“ a poté na „Filmy Minox“, aby se našel Minopan 100, ale ne Minocolore, nyní je to rychlejší a jednodušší.
Stačí kliknout přímo na Filmy > Filmy Minox 8x11 a tam jsou všechny pohromadě.
U plochých filmů jsou pak všechny ploché filmy, barevné negativy, barevné diapozitivy a černobílé filmy v jedné kategorii.
Aby se přesto dalo rychle najít to, co hledáte, objevují se nyní nahoře filtry, které lze vybrat (nastavit).
€
U filmů Minox lze například nastavit typ filmu (barevný negativ nebo černobílý), u plochých filmů o to více, a to barevný negativ, barevný diapozitiv, černobílý, všechny velikosti, výrobce a pokud chcete, také cenové rozpětí.
€
Chcete-li tedy zobrazit všechny 4x5 palcové ploché filmy, přejděte na Filmy > Ploché filmy a nastavte filtr Velikost na 10,2x12,7 cm (4x5 palců). Poté se zobrazí všechny ploché filmy, které se vejdou do 4x5 fotoaparátu, a můžete si je prohlížet. Pokud chcete fotografovat černobíle, nastavte ještě filtr „Černobílý“ a uvidíte pouze všechny černobílé ploché filmy 4x5.
Pokud chcete vidět pouze filmy ADOX, stačí nastavit filtr „ADOX“ u výrobce atd.
Filtry můžete také opět zrušit. Stačí na ně znovu kliknout a vybrat „...resetovat“.
€
Pokud vám něco není jasné, klidně se zeptejte. Chceme přece, aby naši zákazníci produkty rychle našli ;-)
€
S pozdravem,
€
Mirko
Sandra
Toho jsem si už všiml, Mirko. Skvělá práce. Díky.
?
Zvlášť rozdělení u fotografických papírů se mi opravdu líbí, je to velmi pohodlné a přehledné.?
?
Nejenže se produkty najdou rychleji, ale i košík se naplní dřív, než se stačíte přihlásit k PayPal... mluvím z vlastní zkušenosti *ggg*
?
[color=#808080][size=0](Jiné ženy mají slabost pro boty, já pro černobílý film a fotografický papír. Vy to teď ještě zhoršujete! Moje ubohé konto!)[/colo
[/size]