MirkoBoeddecker
[NIE ZNALAZTO ZAŁĄCZNIKA]
€
€
Witam wszystkich,
€
W ostatnim czasie stworzyliśmy filtry wyszukiwania, aby ułatwić Wam znalezienie produktów w kategoriach zawierających bardzo wiele pozycji (np. błony płaskie lub filtry UV).
Dzięki temu możliwe stało się również połączenie niektórych kategorii.
Wcześniej trzeba było „kłopotliwie” klikać najpierw na „Filmy czarno-białe”, a potem na „Filmy Minox”, aby znaleźć Minopan 100, ale nie Minocolore. Teraz jest to szybsze i łatwiejsze.
Wystarczy przejść bezpośrednio do Filmy > Filmy Minox 8x11, a tam znajdziecie je wszystkie razem.
W przypadku błon płaskich wszystkie błony płaskie, kolorowe negatywy, kolorowe slajdy i czarno-białe znajdują się w jednej kategorii.
Aby jednak szybko znaleźć to, czego szukasz, u góry pojawiają się teraz filtry, które można wybrać (ustawić).
€
W przypadku filmów Minox można np. ustawić typ filmu (kolorowy negatyw lub czarno-biały), a w przypadku błon płaskich o wiele więcej, a mianowicie kolorowy negatyw, kolorowy slajd, czarno-biały, wszystkie rozmiary, producenta, a jeśli chcesz, również przedział cenowy.
€
Aby wyświetlić wszystkie błony płaskie 4x5 cali, należy przejść do sekcji Filmy > Błony płaskie, a następnie ustawić filtr Rozmiar na 10,2x12,7 cm (4x5 cali). W ten sposób wyświetlą się wszystkie błony płaskie, które pasują do aparatu 4x5, i można je przeglądać. Jeśli chcesz fotografować w czarno-białym stylu, ustaw jeszcze filtr „Czarno-białe”, a zobaczysz tylko wszystkie czarno-białe błony płaskie 4x5.
Jeśli chcesz zobaczyć tylko filmy ADOX, po prostu ustaw filtr „ADOX” w polu Producent itp.
Możesz również znieść wybrane filtry. Wystarczy kliknąć na nie ponownie i wybrać opcję „...resetuj”.
€
Jeśli coś jest niejasne, śmiało pytajcie. Chcemy przecież, aby nasi klienci szybko znajdowali produkty ;-)
€
Pozdrawiam,
€
Mirko
Sandra
Zauważyłem to już, Mirko. Świetna robota. Dzięki.
?
Szczególnie podział w sekcji papierów fotograficznych bardzo mi się podoba – jest bardzo wygodny i przejrzysty.?
?
Nie tylko produkty można znaleźć szybciej, ale koszyk zapełnia się szybciej, niż zdążysz zalogować się do PayPal... mówię to z własnego doświadczenia *ggg*
?
[color=#808080][size=0](Inne kobiety mają obsesję na punkcie butów, ja mam obsesję na punkcie czarno-białych filmów i papieru fotograficznego. Wy tylko to pogarszacie! Moje biedne konto!)[/colo
[/size]