Ciekawi mnie, jakie filmy są wykorzystywane do testów?
Cześć Achim,
filmy testowe przechodzą tylko przez proces konfekcjonowania.
I tak, zgadza się, chodzi o stary PAN 400, który nie wyszedł nam za pierwszym razem.
Mamy jeszcze z niego materiał rezerwowy (bezużyteczny), który jednak świetnie nadaje się do testów.
Nowy PAN 400 jest dostępny tylko jako odlew próbny. Do odlewów próbnych od lat mamy działającą małą linię produkcyjną.
Polywarmton: Próbujemy ponownie uruchomić oryginalną recepturę w oryginalnym kotle. Dostosowanie innej receptury jest niemożliwe. Polywarmton jest wyjątkowy. Istnieje realna szansa, że się uda.
Jeśli nie, moglibyśmy przypadkowo „wynaleźć” inny dobry papier lub wyprodukować złom. Niestety, prawdopodobieństwo powstania złomu jest większe :-)
Temat zwiedzania pojawiał się już wielokrotnie, jednak zawsze jako pojedyncze zapytanie. Ponieważ musiałbym się tym zająć, a mój czas jest dość mocno zajęty, myślę, że warto rozważyć coś takiego latem w większej grupie. Germanwings lata ze Stuttgartu.
Z Schönefeld do fabryki jest 20 minut jazdy samochodem.
Latem wszystko, co ma skrzydła, będzie latało do Schönefeld, ponieważ Tegel zostanie zamknięte, a Tempelhof już nie działa.
Pozdrawiam,
Mirko